Hele Danmarks modeljernbaneblad - med læsere over hele Skandinavien

 
 

 

 


Generelle oplysninger om banen

I bevidstheden om, at der ikke findes to jernbaneentusiaster, der dyrker deres hobby på samme måde, forsøger banen at dække så mange aspekter af model- og  jernbanehobbyen som muligt, med glæden og oplevelsen ved det  som  det vigtigste element.

banen  tæller ikke  nitter, men fortæller historien fra det virkelige liv med mennesket bag maskinen eller bag modelanlægget i centrum.  Dets fornemste opgave er at  oplyse, informere og underholde.

Banen OnLine er et net-blad, hvor alle, som har noget på deres jernbanehjerte, er velkomne til at medvirke og fortælle deres historie. Det skal være et anderledes blad, som det har været i de 21 år, det er udkommet som trykt medie, og det skal helst kunne fortælle noget nyt hver gang, du besøger det. Høje ambitioner? Sikkert, og hvorfor ikke i vores digitale tider?

Nyhedsmagasinet banen OnLine på www.banen.dk  udgives og redigeres  af journalist Vido Hribar, som i 21 år har stået for udgivelse og produktion af nyhedsmagasinet banen – hele Danmarks modeljernbaneblad sammen med mange andre jernbaneentusiaster fra hele landet.

banen udkommer ikke på tryk - udsendes kun i digital udgave på www.banen.dk, og der kan du læse den GRATIS. God fornøjelse

Henvendelse til redaktionen kan ske på mail redaktion@banen.dk

Vido Hribar, redaktør

 

 

giv banen
i abonnement
- en gave,
der varer
hele året!